Groene Dag.org

made to trust nature


GD VG
ALLES
OVER VOEDING

Wat is het ?
Een nieuwe formule van de Cursus Voeding en Gezondheid / Gezondheidsopvoeding
Waarom ?
Om de bezoekers toe te laten wat de relatie is tussen voeding en gezondheid, wordt systematisch aangetoond dat voeding de bron is van gezondheid of ziekte.
Degeneratie of verzwakking kunnen worden ingeroepen… maar precies dan is het des te belangrijker om een falende voeding niet toe te laten de gezondheid te ondermijnen.
Hoe verlopen de lessen ? De thema’s volgen het verloop van de lessen. De vragen worden vooraf verwerkt, zodat op het moment zelf er maar weinig gelegenheid zal zijn om tussenbeide te komen. Heb je een vraag over een komend thema? Stel ze via de telefoon, per mail of schriftelijk, en wij zullen dit opnemen in het programma, daar waar dit het beste uitkomt.
Bedoeling :
Onze vorige serie werd voorgesteld als „de laatste”.
> Een blijvend actuele serie opnames maken van een onderwerp dat blijvend het leven van mensen beïnvloedt en antwoorden geeft op vragen die altijd terug komen. De bedoeling is dat de luisteraars / aanwezigen op een gevatte manier antwoorden krijgen op de vragen die daarover leven en dat men aan het einde van de cursus na die honderden vragen en antwoorden het vertrouwen in de natuur, de natuurlijke hygiëne en de natuurlijke voeding en levenswijze heeft teruggewonnen.
Om aan de geïnteresseerden die hun kennis niet moeten hebben van lezen, maar van luisteren, een andere manier aanbieden om deze materie eigen te maken en eventueel ook aan andere mensen te laten beluisteren.
Wanneer?
Eén sessie om de maand, telkens op woensdagavond in Kortrijk, van september 2015 tot juni 2016.
Het is in ieder geval de bedoeling dat het een boeiende presentatie wordt waarin de relatie tussen voeding en gezondheid met nadruk wordt bestudeerd en waarin de Natuurlijke Hygiëne beter wordt begrepen.
Eigen vragen?
Iedereen kan zelf vragen indienen, hetzij algemene of meer specifieke. Als deze passen worden ze in de les verwerkt. Tot 1 week op voorhand kan men deze doorsturen. Om de vragen gericht te kunnen doorgeven, is het goed om rekening te houden met de volgorde van de lessen :

klare kijk op de relatie voeding-gezondheid

Verhinderd om de cursus bij te wonen? Bestudeer de materie thuis met behulp van onze uitgebreide lesbundels die antwoorden geven op vragen over de relatie tussen voeding en gezondheid. In gedrukte of digitale vorm beschikbaar. Na de les komt ook de audio-versie beschikbaar.

Reeds beschikbare titels in mp3 vorm :
Na bestelling geleverd via Dropbox-uitnodiging.

voordrachten
NU OOK /
LES 5 OVER DE SPIJSVERTERING EN VOEDSELCOMBINATIES : 5,30 UUR HYGIËNISTISCHE INFO : VOOR 20 EURO.”


Pasted Graphic
Beluister de voordracht „Voor meer energie”. Het is een duidelijke boodschap voor mensen die iets willen doen aan hun voeding en levenswijze. Een ideale manier om anderen te laten kennis maken met Groene Dag en de Natuurlijke Hygiëne. Het gaat over de schrijnende conditie van de voeding en de eraan gerelateerde ziektebeelden. In één uur tijd krijg je zoveel essentiële informatie voor meer energie en gezondheid. De voordracht wijst op risico’s en oorzaken. Het bevat de sleutel tot de doe-het-zelf-zaak die gezondheid is.
Tot maart 2015 kost deze CD 5 euro of 20 euro voor 5 (+ verzendkost).
Naast deze voordracht, bieden we nog talrijke andere voordrachten en lessen in digitale vorm aan.


Genieten van (h)eerlijke voeding…

  • Van harte proficiat,
  • Geert

DSC_0421
foto : Violetta Khrapova